Fit Meals

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Afvallen op zichzelf is soms al lastig genoeg, laat staan afvallen met eten waarvan elk haartje op je lichaam recht overeind gaat staan. Gelukkig is afvallen met smaakloze gerechten verleden tijd: bij Fit Meals vind je de allerlekkerste kant- en klaarmaaltijden zodat jij zorgeloos kan afvallen met gezond en vooral lekker eten!

Een groot gedeelte van onze maaltijden is verkrijgbaar in een low calorie variant, zodat je altijd een gerecht kunt vinden wat aansluit op jouw persoonlijke doel! Fan van de maaltijden van oma, je partner of de vader van de dochter van je schoonmaker, maar minder te spreken over de voedingswaarden in zijn/haar creaties? Probeer dan eens onze Pasta Bolognese of de Pulled Beef Teriyaki: net zo lekker en ook nog eens caloriearm!

Kant en klaar gezonde maaltijden voor afvallen

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we na werk/een dagje op pad geweest te zijn het liefst linea recta de bank opduiken. Tijdens je afval avontuur is een gezonde, voedzame maaltijd onwijs belangrijk, maar om uren in de keuken te staan om dit ook daadwerkelijk te bereiden klinkt voor velen als slechte muziek in de oren. Een kant- en klare maaltijd is dan de uitkomst! Maar wist jij dat een traditionele kant- en klaar maaltijd uit de supermarkt vaak wel 700 calorieën kan bevatten? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ongezonde toegevoegde suikers en vetten. Bij Fit Meals ben je altijd verzekerd van een caloriearme maaltijd die ook nog eens extra lekker smaakt: de perfecte kant- en klaar maaltijden om mee af te vallen!

Eiwitrijke voeding waarmee je kan afvallen

Eiwitten worden vaak gekoppeld aan krachtpatsers die het liefst 24/7 in de gym doorbrengen, maar wist jij dat eiwitrijke voeding ook onmisbaar is wanneer je wil afvallen? Zo zijn eiwitten niet alleen essentieel voor spieropbouw en spierherstel, maar zorgt het eten ervan ook voor een verzadigd gevoel waardoor je weer minder snel honger krijgt! Voedingsmiddelen als mager vlees, vis, eieren, peulvruchten, noten en zaden zijn dan ook onmisbaar wanneer jij wil afvallen met gezond en vooral lekker eten!

De ruime selectie aan kant- en klaar maaltijden van Fit Meals zijn allemaal rijk aan eiwitten; ideaal voor wie lekker wil eten en tegelijkertijd het gevecht aan wil gaan tegen de kilo’s op de weegschaal. Zo bevatten al onze recepten minimaal 30 gram eiwitten per serving. De gerechten zijn daarnaast niet alleen voedzaam, maar ook nog eens eenvoudig te bereiden en klaar in een handomdraai. Geschikt voor iedereen die een druk leven leidt of zijn/haar tijd liever spendeert aan andere dingen in plaats van uren in de keuken staan!

Een vullende maaltijd met weinig calorieën

Wanneer men de strijd tegen de lovehandles aangaat zijn calorieën vaak de grootste vijand. Hierdoor gaan mensen vaak extreem weinig eten, want ja, calorieën zijn slecht, dus dan kun je ze maar beter vermijden toch? Fout! Wanneer je met deze gedachte gaat afvallen schiet je jezelf waarschijnlijk al snel in de voet. Grote kans dat je namelijk te maken krijgt met ongecontroleerde vreetbuien omdat je simpelweg te weinig voeding binnenkrijgt. Hierdoor verlies je alweer snel je motivatie en kun je wel fluiten naar die kilo’s verliezen.

Wanneer je wil afvallen klopt het dat je minder calorieën moet binnenkrijgen dan je dagelijks verbrandt, maar het is wel belangrijk dat je verantwoord eet en voor een vullende maaltijd kiest (om bovenstaand scenario te voorkomen). Wanneer je op zoek bent naar een vullende maaltijd met weinig calorieën ben je bij Fit Meals aan het juiste adres. Zo bevatten onze maaltijden veel vezels en eiwitten, waardoor je een vol gevoel krijgt zonder teveel calorieën binnen te krijgen!

Weekmenu om mee af te vallen

Een weekmenu kan een uitkomst zijn wanneer je graag wil afvallen; je hoeft niet elke dag opnieuw te verzinnen wat je die avond gaat eten en naar de supermarkt te gaan om deze ingrediënten ook daadwerkelijk in te slaan. Nu kun je op zondag zelf met pen en papier achter de computer kruipen om de maaltijden voor komende week bij elkaar te googlen, maar je kunt ook gewoon voor Fit Meals kiezen! Alle maaltijden die bij jouw doel passen overzichtelijk op één plek, waarna ze ook nog eens binnen no-time bij jouw thuis worden afgeleverd. Makkelijker kan bijna niet!

Droogtrainen doe je met de maaltijden van Fit Meals

Stonden jouw dagen de afgelopen maanden volledig in het teken van bulken (de fase waarin je volledig de focus legt op spiergroei)? Maar ben je wanneer je voor de spiegel staat ineens toch iets minder te spreken over dat extra vetlaagje op je lichaam? Dat kan dit maar één ding betekenen: het is tijd om te gaan cutten (ook wel droogtrainen genoemd)! Door middel van krachttraining, cardio en een gezond dieet transformeer je je lichaam van een zacht kussen naar een strakke, afgetrainde machine. Je verlaagt je lichaamsvetpercentage, terwijl je tegelijkertijd je spieren behoudt; the best of both worlds!

Bij het droogtrainen ligt de focus dus op afvallen, maar tegelijkertijd op het behoud van spiermassa. Om dit te bereiken is het cruciaal om de juiste hoeveelheid calorieën binnen te krijgen. Het is aanbevolen om 200 tot 500 calorieën onder je caloriebehoefte te eten om optimaal resultaat te boeken.

De cut maaltijden van Fit Meals bestaan dan ook uit een juiste verdeling van macronutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten en bevatten de recepten minder calorieën zodat je gemakkelijk in een calorietekort kunt blijven. Dit betekent echter niet dat de maaltijden minder voedzaam zijn; het is natuurlijk belangrijk dat je nog steeds voldoende energie hebt voor je trainingen. Met de cut maaltijden van Fit Meals kun je op een gezonde en voedzame manier droogtrainen en je doelen bereiken!

Winkelwagen