-

Spiermassa opbouwen met Fit Meals

Je bent zó toegewijd aan de gym dat ze daar overwegen een beeld van jou te plaatsen naast Arnold Schwarzenegger, eiwitten zijn jouw levenselixer (je zou je bed nog verkopen voor een portie kipfilet) en calorieën zijn je allerbeste vriend! Wanneer jouw leven grotendeels draait om krachttraining, weet je vast wel hoe belangrijk voeding is voor het herstellen en opbouwen van je spieren. Maar wat moet je nou precies eten als je spiermassa wil opbouwen?

Bij het opbouwen van spiermassa is het belangrijk dat je meer calorieën binnenkrijgt dan je die dag verbrandt. Je hebt vast weleens van de ‘dirty bulk’ gehoord; een fase waarin een sporter alles wat los en vast zit naar binnen werkt. Tijdens deze bulk is men dan ook niet vies van een pizza (of 3), burgers met friet en andere ongezonde snacks. Men zal dan niet alleen aankomen in spiermassa, maar ook een flink vetlaag(je) op zijn/haar lichaam creëren. Dit moet gezonder kunnen toch?

Tijdens het opbouwen van spiermassa moeten jouw maaltijden voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, (gezonde) vetten, vezels, vitamines en mineralen bevatten. Nu kun je natuurlijk elke dag zelf de keuken induiken, maar je kan het werk ook overlaten aan Fit Meals! Onze eiwitrijke maaltijden zitten niet alleen boordevol gezonde ingrediënten, maar zijn ook nog eens lekker! Een waar genot voor je smaakpapillen (én spieren!).