FitMeals

+000-91283456

baseline1282@gmail.com

Een samenwerking tussen XXL Nutrition & Mama's Maaltijden
Gratis verzenden vanaf €100,-

Verzenden met Trunkrs Nederland en België(vlaanderen)

Je pakket vertrekt om 12:00 bij ons op een temperatuur van -30°C, verpakt in een isolatiezak, en wordt dezelfde dag geleverd tussen 17:00 en 22:30. Dankzij de isolatiezak, de extreme temperatuur en de korte reistijd blijft je pakket perfect tot 23:59. Onze transportpartner is www.Trunkrs.nl. Vanaf 16:00 wordt het tijdvak van 17:00-22:30 verkleind naar één uur, dat je kunt zien in de track&trace. Als je niet thuis bent, laat dan via de tracking een bericht achter voor de bezorger over waar het pakket achter te laten of bij welke buur. Voeg ook je 06-nummer toe, zodat de bezorger je kan bereiken.

Bij de levering bieden we het volgende:

99,3% van de zendingen worden succesvol bezorgd bij de eerste poging.
Om 16:00 op de leverdag wordt het tijdvak verkleind naar één uur, bijv. 19:00-20:00.
Als de bezorger aanbelt en er wordt niet opengedaan, belt hij je 06-nummer. Indien dit niet lukt, zal hij proberen bij de buren te bezorgen. Mislukt dit ook, dan wordt je pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.
Premium Live tracking: je ziet precies wanneer de bezorger arriveert en hoeveel stops hij nog moet maken.
Via de track&trace kun je berichten doorgeven aan de bezorger, zoals niet aanbellen maar kloppen, bij de buren bezorgen, of waar het pakket neer te zetten als je niet thuis bent.
Bij leveringsproblemen, chat met Trunkrs via de track&trace. Voor problemen met de inhoud van het pakket, mail Fitmeals op info@fitmeals.nl.
Na ontvangst kun je de kartonnen doos bij het oud papier doen. Knip de isolatiezak open, verwijder het zilverfolie voor het restafval en doe de rest bij het plastic afval.

Bestel voor 23:59 om je bestelling de volgende avond te ontvangen, van dinsdag t/m vrijdag. Plan tot twee weken vooruit met onze kalender tijdens het afrekenen.

Voor avondlevering bij bedrijven, vermeld dit in het veld “Notitie bezorger” op de track&trace pagina, zodat de postbode weet dat je aanwezig bent.

Je kunt de temperatuur van je producten beoordelen op basis van de hardheid. Voeding is pas hard bij -18°C of lager. Bij -12°C is de kern nog hard, maar de zijkant indrukbaar. Bij -8°C is het voedsel zacht en eetbaar, zoals ijs in een ijssalon. Als de zijkant indrukbaar is maar de kern nog hard, is het product ongeveer -12°C. Het is geen probleem om het kortstondig terug te brengen naar -18°C. Je hebt altijd garantie, maar deze informatie helpt je om de inhoud van het pakket zelf te beoordele

Winkelwagen