Verzenden met Trunkrs Nederland en België(vlaanderen)

Je pakket vertrekt om 13:00 bij ons op een temperatuur van -21°C, verpakt in een isolatiezak met droogijs, en wordt dezelfde dag geleverd tussen 17:00 en 22:30. Dankzij de isolatiezak, de extreme temperatuur en de korte reistijd blijft je pakket perfect tot 23:59. Onze transportpartner is www.Trunkrs.nl. Vanaf 16:00 wordt het tijdvak van 17:00-22:30 verkleind naar één uur, dat je kunt zien in de track&trace. Als je niet thuis bent, laat dan via de tracking een bericht achter voor de bezorger over waar het pakket achter te laten of bij welke buren. 

Bij de levering bieden we het volgende:

99,3% van de zendingen worden succesvol bezorgd bij de eerste poging.
Via de track&trace kun je berichten doorgeven aan de bezorger, zoals niet aanbellen maar kloppen, bij de buren bezorgen, of waar het pakket neer te zetten als je niet thuis bent.
Bij leveringsproblemen, chat met Trunkrs via de track&trace. Voor problemen met de inhoud van het pakket, mail Fitmeals op info@fitmeals.nl.
Na ontvangst kun je de kartonnen doos bij het oud papier doen. Knip de isolatiezak open, verwijder het zilverfolie voor het restafval en doe de rest bij het plastic afval.

Bestel voor 23:59 om je bestelling de volgende avond te ontvangen, van dinsdag t/m vrijdag. Plan tot twee weken vooruit met onze kalender tijdens het afrekenen.