Toont alle 6 resultaten

Vers en duurzaam
Snelle levering
Hoogste kwaliteit
Shockvriezen
Salmon Teriyaki Noodles Large
OP ALLE ABONNEMENTEN
15% KORTING

ALTIJD OP TIJD MET
HET FITMEALS ABO

Bij Fitmeals begrijpen we dat je druk bent met je werk, sporten, familie en vrienden. Je wilt dus niet je koelkast of vriezer open doen en tot de conclusie komen dat je geen eten in huis hebt. Maak daarom kennis met ons maaltijd abonnement. Je kiest zelf welke maaltijden je wilt, hoe vaak je deze wilt ontvangen en wij doen de rest! Zo ben je altijd verzekerd van de lekkerste en gezondste sportmaaltijden.

NEVER SKIP A MEAL

Bij Fitmeals realiseren we ons dat de weg naar het opbouwen en verbeteren van je conditie een uitdagende reis is, die toewijding en de juiste brandstof vereist. Daarom hebben Mama’s Maaltijden en XXL Nutrition de handen ineengeslagen en een unieke serie sportmaaltijden ontwikkeld, specifiek ontworpen om je te ondersteunen bij het bereiken van je conditiedoelen.

Conditie opbouwen

Als je bezig bent met het opbouwen van je conditie, vraagt dat veel van je lichaam. Onze gezonde, eiwitrijke maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof. Ze bevatten essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om optimaal te presteren tijdens je trainingen. Of je nu bezig bent met bootcamp, cardio, crossfit of fitness, onze maaltijden bieden de energie die je nodig hebt om door te zetten en gestaag je conditie op te bouwen.

Conditie verbeteren

Bij Fitmeals geloven we in voortdurende groei. Daarom hebben we heerlijk smakende sportmaaltijden gecreëerd voor elk sportief doel. Of je nu je snelheid wilt verhogen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten of je algemene prestaties wilt verbeteren, deze maaltijden bevatten de juiste voedingsstoffen om je te helpen je doelen te bereiken.

Gezonde voeding bij conditietraining

Onze toewijding aan gezonde voeding gaat verder dan alleen het ondersteunen van je trainingen. Alle Fitmeals-maaltijden zijn deskundig samengesteld, niet alleen om heerlijk te smaken, maar ook om bij te dragen aan een gebalanceerd dieet. We zijn ervan overtuigd dat voeding een integraal onderdeel is van elke conditieroutine, en daarom bieden we maaltijden die passen bij jouw actieve levensstijl.